Vælg en side

Hej muslinger! Jeg håber i har nydt denne solskinsdag. Jeg har haft totalt optur over at kunne have shorts på og skifte min jakke ud med en blazer! Nu havde jeg lige vendet mig til vejret i Portugal, så de første dage i DK var ikke så sjove, men så er det jo altid noget med en solskinds-Torsdag som idag. Jeg har været til blogger event hos Impression PR og derefter til blogger middag med freebra, som er et firma i vil høre meget mere om på bloggis nu hvor jeg har startet samarbejde op med dem! Middagen var så hyggelig og var en dejlig aften med fokus på boobies, vin og lækkerier. Massere kindkys og sommervibes fra mig

 photo BLOG1_zpssqszrnfi.jpg

 photo BLOG2_zpshderwlye.jpg

Jeg nuppede lige min blogger kollega’ Sandras Insta-shot, da jeg ikke selv ku’ fange et ordentligt… #SkudUdTilSandra, haha!!

 photo blog5_zpsxnsqdaot.jpg