Vælg en side

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

Jeg sad i et blog-relateret møde med en ny samarbejdspartner i sidste uge og blev spurgt, hvor længe jeg havde blogget. Jeg mumlede et sekundt og tvivlede. Hvor længe havde jeg blogget? Det føltes som 2 år, men slog det hurtigt sammen til det var 4 år og så har jeg levet af at blogge i 3 år. Hvor vildt er det ikke lige? Tiden går så stærkt og det er vildt jeg kunne holde bloggen kørende så mange år trods modstand, tvivlere og personlige problemer. Fra teenager til voksen bliver jeg igennem min blog og jeg har jer til at følge med. For mig er det vildt at tænke at jeg for 4 år siden startede en blog på blogspot, begyndte at blogge mine tanker samt syn på mode og nu er jeg her, med job som blogger på tredje år og på eget domæne…(aldrig mere blogspot). Jeg kan huske at jeg sad på mit gamle værelse som var i kælderen. Jeg havde et sort lille rundt bord, et stativ med tøj, lyskæder og en væg der var fyldt op med mit kendis crush i den periode. Der lå en stak Vi Unge blade ved siden af sengen og jeg drømmede mig altid til at en dag ville jeg være en af de inspirerende piger i bladet og det er jeg nu! Med tiden fandt folk min blog og jeg fik tilbudt kontrakt hos BloggersDelight … Siden da har alt blomstret og nu er jeg her. 4 år senere og har i 3 år drevet en af Danmarks største blogs! Men så er det jeg tænker … Hvad har jeg lært af bloggen? Ja nu skal i bare høre 😉

okij

♡ Folk bliver ikke just sure, men vrede og ryger helt op i det røde felt hvis din stavning og grammatik ikke er i top.

♡ Der må ikke gå for meget pink i den, for så er man en falsk barbiedukke.

♡ Man er dobbeltmoralsk fordi man ændre syn og holdninger på ting i livet, når man bliver ældre (ligesom alle andre, lol). Men man er dobbeltmoralsk fordi man deler sit liv og det gør de ikke… Så der er ikke fokus på at de selv ændre meninger.

♡ Folk bliver skide sure hvis du glemmer at linke til dit tøj (Jeg linkede ikke i 2 år og har fået den bedste respons efter jeg startede)

♡ Folk vil altid sige “Du er ikke kendt, du er bare en blogger”

♡ Folk vil aldrig acceptere at blogging er et fuldtidsjob, ligemeget om din indkomst er højere end hvad deres bliver når deres uddanelser er gjort færdige. De vil altid fortsætte med at køre hvor “selvoptaget” og “dum” man er, selvom man har stor succes.

♡ Folk (ihvertfald mine læsere) kan ikke lide sort/hvid billeder.

♡ Folk bliver sure hvis man skriver et langt indlæg, som ikke er delt op i afsnit.

♡ Du bliver aldrig god nok til alle og der vil altid være nogle der finder den mindste fejl, ved hvert billede eller sætning du smider op.

♡ Andre bloggere vil kopire dit materiale og du må bare finde dig i det.

♡ Man skal altid huske at tjekke om ens hukommelseskort er i kameraet inden man køre ud for at tage outfit billeder.

♡ At planlægge indlæg redder ens liv aka blog (alt for tit).

♡ Der vil være events du ikke rigtig forstår hvorfor er der, men der er cupcakes og champagne så du tager afsted fordi det er insta-værdigt. #bloggerlife

♡ Du kan ligeså godt droppe at fortælle folk du møder i nattelivet at du lever af at blogge, for de forstår det ikke. At sige man du arbejder med socialemedier og advertising forstår de bedre – Underligt nok, når det er præcist det samme.

♡ Folk vil altid have i bagtankerne at du ikke arbejder, men bare tager selfies, sko billeder og drikker champagne i et badekar dagen lang.

♡ Folk sidder altid klar som små gribbe og er klar til at angribe dig.

♡ Du slipper aldrig af med “First like” kommentarende.

♡ Folk vil lade somom de ikke ved hvem du er til fester, men alligevel hænge som et klistermærke op af dig og pludseligt vide facts om dig og hvert 5 minut grine og sige hvor sjovt det er at man er kendt og de aldrig har hørt om en, i håb om at man vil være venner med dem, fordi de ikke er fans.

♡ Bekendte og nogle venner vil spørge dig om du kan få sponsoreret ting til dem, for med en blog kan man jo få hvad man vil…. (Verdens mest irriterende spørgsmål.. Jeg er din ven, ikke din promoter?)

♡ Det er altid akavet og irriterende at forklare blogging til specielt voksne, for de forstår det aldrig. ALDRIG.

♡ Ikke alle firmaer forstår værdigen af en blog og at det næsten svare sig bedre at være omtalt på en blog, end et reklame banner i storbyen (flere kigger og lytter til en blog, end en banner på gaden – let be real). Men, mange firmaer vil underbyde dig og tro de kan få lov at nå ud til alle ens hundrede tusinde læsere, ved at sende en enkel creme eller top som alligevel er købt på Ebay til 80 kr.

♡ Hvis du åbner op og skriver følsomme indlæg er du en opmærksomhedkrævende medieluder der lyver. Folk kan bedst lide man ikke sætter fokus på hårde emner som mobning og spiseforstyrrelser. De kan ikke lide den barske sandhed og vil helst bare se, at alt er perfekt og deres opførsel ikke rammer en, så de kan fortsætte med at være røvhuller med god smag i munden.

♡ Du vil få tilsendt de underligste gaver fra firmaer, som du ikke har bedt om. Det underligste jeg har modtaget var et frækt kostume, en pisk og en pakke kondomer. Jeg modtog også et brev med hvor der stod de håbede jeg kunne få “outfittet” ind i et “outfit of tonight” indlæg og at jeg kunne lade mine kreative tanker luske rundt med de sidste ting….. Jeg var og er stadig tom for ord. Der var visitkort med i pakken også. Proffesionelt skal det være.

♡ Der er dage hvor du fortryder alle gamle indlæg og vil lave din blog helt om og der må du lige slukke computeren inden du gør noget drastisk, fordi du lige blev inspireret af en anden blog.

♡ Noglegange kan man blive ked af det over man ALDRIG har fri og ikke bare kan holde sommerferie som andre, for tager man en sommerferie af som blogger når folk at glemme dig i mellemtiden og finder andre at følge med i.

*Ikke mere ledig plads*, værste struggle at stå i på både kamera og mobil.. HVAD SKAL JEG SLETTE? Både outfit billederne, kagerne fra eventet og mine selfies er gode. OH MY GOD, MIT LIV ER SÅ FUCKING HÅRDT?!

“Få dig nu et fucking liv og stop med at blogge din medieluder. Tag dig en fucking uddanelse istedet for det her irriterende pis, du er OVERALT!” – kommentarer der vil komme mindst 5 gange om dagen og være ligeså irrelevante hver gang. En kommentar skrevet fra en træt gymnasie-elev på andet år der ville ønske de kunne rejse verdenen rundt med en stjerne løn og oplevelser, istedet for at skrive opgave. Det er meget vigtigt at de får lettet deres jalousi og agressioner ud på dig, så de kan fortsætte deres moduler med et lettet sind efter. Du lader dem rende rundt med deres uvidne hjerner omkring dit liv og fokusere på dit eget. Du ved inderst inde godt at skole er vigtigt, men også at det aldrig er for sent at tage, så du arbejder nu og nyder livet.

♡ Du vil blive ekstremt klog på økonomi, marketing/salg, socialemedier og om firmaer og efterhånden udvikle en lille iværksætter og få inspiration til at starte dit helt eget firma en dag.

 

♡ Løn-dag er ligeså hård som god, for du har B-indkomst og skal selv trække fra til SKAT så du ser alle dine penge(som kunne være brugt på Chanel tasker ryge væk).. *snøft snøft*

♡ En blog award er tungere end alle de shoppingposer du har båret i dit liv. Men alligevel holder du den oppe til 50 selfies for tørre din succes i ansigtet på dem der tvivlede på dig og så er det ligemeget om dit håndled går af led. Du fik dit selfie.

♡ Du vil i starten tvivle på det at træde ud på den rødeløber selvom du bliver bedt om det. For du er jo bare blogger? Ved de hvem du er? Tager de billeder? Bliver billedet grimt? Bruger de photoshop? Kan man få tilsendt billeder bagefter, så det kan blogges? Du vil inderst inde hellere have et på dit eget kamera så du er sikret dine læsere ser det? *ender i SE & HØR* ….. FUCK AF ET LORTE BILLEDE, slet ikke insta-værdigt.

♡ Creepy gamle hjemme fotografer vil tilbyde dig fotoserier gratis og ofte vil der stå “classy lingerie billeder” i mailen, men når du tjekker deres hjemmeside ligner det iPhone billeder med arto-redigering og mindreårige piger der holder sig for brysterne på en motorcykel. Og for det meste mangler de et øjenbryn, der er tegnet forgæves op.

♡ Du vil inderst inde altid have en skjult drøm om at finde en fotograf kæreste. C’mon… Livet ville jo være PERFEKT?!

♡ Du er villig til at leve af gulerødder i en måned for at købe en ny chanel taske, men sammentidig ville du ønske du kunne være på din helt egen sushi/kaviar diet (uden at tage på og altid have de perfekte insta-shots).

♡ Du vil se der altid er et produkt alle dine medbloggere omtaler som perfekte, fordi de bliver betalt godt men i hemmelighed vil du blive lidt irriteret fordi du selv ved at det er et lorte produkt.

♡ Du finder med tiden ud af hvem af dine familie medlemer/venner der tager bedst billeder og hvilken slags billeder de tager bedst og så vil du altid have de tager 100 billeder af hvert outfit, for du er sikker på der bare er 5 gode.

♡ Du bliver mere afhængig af tøj/shopping end før du bloggede, fordi du har brug for altid at have nye outfits klar.

♡ Du bliver ved at overbevise dig selv om at Baresso er det eneste rigtige, selvom du skal af med 50.- kr hver gang. Det ser godt ud til Instagram og smager jo slet ikke som alt andet, jo? Ha.

♡ “Vil du ikke lige tage et billede af mig?” bliver normalt og din eneste frygt for at spørge fremmede er om de løber med dit kamera. Intet er akavet når det kommer til billeder og dit nye navn er Beyoncé de 10 minutter du skyder outfit billeder.

Nu er min blog jo ikke så stor, at jeg har skulle ansætte alt for mange mennesker, men hvis din blog en dag går hen og bliver sådan, er du som arbejdsgiver nødt til at have styr på forsikring af dine medarbejdere, eller kan det blive en dyr fornøjelse.

Der findes mange forskellige eksempler på virksomheder i Danmark som ikke har forsikring af sine medarbejdere, og vi synes bestemt at det er vigtigt at end medarbejdere er forsikret – Hvad synes I? Forsikring af medarbejdere giver tryghed både for medarbejderne og arbejdsgiverne. Vi tror på at medarbejdere giver sig 100 % for ens virksomhed, hvis de ved at de er forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Vi synes bestemt at det er en vigtig ring at få styr på, så alle parter er trygge.

Det siges at lige så mange virksomheder som har forsikret deres medarbejdere – Lige så mange virksomheder har ikke forsikret. Vi synes at det er en dum ide, ikke at have styr på de mest basale forsikringer, hvis uheldet nu skulle være ude.

Forsikring af medarbejdere tager ikke lang tid. Hvis man har et firma, kan man få alle sine medarbejdere forsikret, blot ved at give et kort kald til et forsikringsselskab.

Men hvordan vælger man den bedste forsikring? Der findes jo utallige forskellige forsikringer i dag, og det kan være rigtig svært at finde ud af hvilken forsikring som er den bedste, samt hvad de forskellige forsikringer dækker.

Vi anbefaler at man vælger en af de ”gode” gamle forsikringer, som fx Alka. Det er vigtigt at prioritere at der findes en del forskellige eksempler på nye forsikringsselskaber, som lover ”guld og grønne skove”, og når uheldet er ude, så er kassen smækket i, og de vil alligevel ikke betale.

Vi ønsker ikke at nogen medarbejdere skal til at ”kæmpe” mod sin forsikring, hvis uheldet desværre er ude. Men en god tommelfingerregel siger at de gode gamle forsikringsselskaber er de bedste. Hvad tænker I? Vi vil meget gerne høre jeres mening derude. Der må helt sikkert sidde nogen derude som har både gode og mindre gode oplevelser med forskellige forsikringsselskaber.