Vælg en side

Så blev det altså tid til at forklare jer hvad jeg pludseligt tog til Århus for! Jeg havde faktisk slet ikke fortalt jer at jeg skulle afsted, mest af alt fordi jeg har haft så travlt på det seneste .. Som i ved har jeg er jeg meget i Los Angeles og der har jeg mødt en masse fantastiske mennesker, som er i samme branche som jeg! Nogle af de dejligste bekendskaber jeg har fået mig er Cody Simpson og hans crew, de er så sjove og jeg hopper altid med på tour når muligheden er der. Sidst var jeg med til nogle koncerter i Manchester og den i DK selvfølgelig og faktisk havde jeg også haft i tankerne at tage med til Tyskland nu, men da jeg spontant bestilte LA rejse og skal rejse om 2 dage var det ikke en mulighed .. Men det er fint nok, vi havde en skide sjov fest igår aftes og koncerten var også rigtig god! Der var den mest ustyrlige, fulde pige der var kommet ind backstage, men hun blev heldigvis smidt ud! Magen til skør opførsel skal man lede længe efter … Jeg var i chok! Hun blev ved med at stå at sige at jeg var en af DK’s største kendisser og hun elskede min blog og så lige efter blev hun ved med at sige hun ville møde Cody og hun var fuld. Blev så pinlig på hendes vegne? Hun blev så smidt ud og håber da hun kom sikkert hjem .. Totalt skørt, haha! Men vi festede til sent i nat og så gjorde jeg da også lige dagens gode gerning! Der var en fan som stod ude foran Train, hun havde stået der mange timer i kulden og selv hendes mor var med, så jeg fik da lige skønne-C til at hoppe ud og tage billeder og snakke med hende 😀 .. Men ellers sluttede vi aftenen af med at overnatte på hotel, da de kørte videre i bussen i nat og så kørte vi her til morgen hjem til skønne Sjælland!

UPDARE4Koncerten var ikke det eneste vi lavede i Århus! Faktisk var vi også på en lille shopping tur og ude og spise brunch her idag, det var SÅ hyggeligt og jeg elsker virkeligt Århus. Det er vel smilets by, er det ikke sådan man siger? Jeg havde ihvertfald massere af smil på læberne mens vi vandrede igennem Århus gader! Hvordan kom vi til Jylland? Vi kørte derover i Selinas bil og så var vi med en færge – ret hyggeligt! 🙂

UPDAREDet er ret typisk at jeg til Codys koncerter altid møder så mange skønne læsere! Det samme skete i Manchester, hvor jeg vil omringet af skønne fans fra England … Men jeg må nu sige at mine Danske læsere altid vil være mine yndlings 😉 Tak til alle jer der kom og gav mig krammere og fik billeder – I er så dejlige!

MH7