Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Pjusket knold, men sommerkjolen og stiletterne er da fundet frem. Sikke en dejlig sommerdag. Man kan ikke andet end smile, vel? Apropros at smile, så har jeg de seneste par uger fået alt for meget negativ feedback, fordi jeg ikke har smilt på mine billeder. Det er ikke noget jeg selv har tænkt over, før alle kommentarene strømmede ind. Jeg snakkede med min mor om det, imens hun tog outfit billeder af mig og hun sagde “Men det er jo også svært at smile, når man ikke er glad inden i”, jeg svarede hende ikke men den sætning satte en masse tanker igang hos mig. Hun havde ret. Jeg sidder ligenu og kigger alle mine gamle billeder igennem og jeg smiler på hver og et? Jeg ser så knust ud på mine seneste billeder og det vil jeg lave om på. Her får i en masse smil sendt på jeres vej, på denne skønne solskinsdag. Skål for gode dage.

KJOLE: AX PARIS (HER) ♡ SKO: NELLY (HER)

 photo DSC01680_zpsalyofl9j.jpg

 photo DSC01667_zpsoho8xxi9.jpg

 photo DSC01646_zpsu4uat1sf.jpg

 photo DSC01642_zpsfgnjempg.jpg

 photo DSC01605_zpst5xrrmcw.jpg