Vælg en side

Mange af jer spørger altid efter min snapchat, så jeg tænkte at smide den op på bloggen i et indlæg, så i alle har den! Jeg prøver at få accepteret alle, men det tager lidt tid, men synes den er mega hyggeligt at se alle jeres søde/sjove snaps. Jeg poster daligt mystory, så i kan følge lidt med “bag om bloggen” og se hvad jeg laver med mine venner! Jeg er virkeligt fan af snapchat og synes det er så fedt man kan poste alt random fra sit liv og have folk følge med på et lidt tættere og mere personligt level. Mine venner har en joke om jeg er totalt OCD omkring min Instagram og den skal være perfekt og det er sgu nok rigtigt – Så kan godt lide at snapchat ikke behøver være perfekt, men man bare deler bider af sit liv 🙂 Hop ind og tilføj mig som ven og skriv en kommentar med dit navn, hvis du har en! Og hvis i undre jer over mit navn er det fordi at mit kældenavn er “fiah” og stortset alle omkring mig kalder det.. det må i selvfølgelig også!
@fiahfiahh


minsnap