Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så blev det altså tid til endnu en konkurrence og denne gang er det 1 års forbrug af shaishavere + glattejernet “GHD V Gold Classic Styler”, jeg har faktisk samme glattejern og det er mit yndlings! Og så har jeg den sidste månedstid været storbruger af Shaishavere – Der er nemlig mange fordele ved at bruge dem såsom at de giver sensationel glat hud, utrolig tæt barbering, kan enkelt hænges op i bruseren efter brug og så er det altså verdens første skraber med 6 blade. Shai shaver er et super smart koncept, hvor man automatisk får tilsendt blade til sin shaver, så man ikke løber tør. Vildt ikke?! Vi har vel alle stået i bruseren inden en date eller lignende, og manglet friske blade til vores shaver, right? Det kommer ikke til at ske for mig fremover! Og så er de faktisk vildt billige!

I kan lige nu få en gratis prøve pakke på www.shai.dk lige nu, så skynd jer!

For at deltage:
♡ Bestil en gratis prøvepakke (fragt koster kun 39 kroner) og skriv en kommentar til det her indlæg
♡ “Synes godt om indlægget”

Simple and easy… Held og lykke babes! xx

shai1

Det skal ikke være en hemmelighed at jeg selv har været storforbruger af Shai den sidste måned! Nu er sommeren ved at være på vej og nogle dage skinner solen mere end andre, så jeg har allerede fundet mine søde kjoler og shorts frem, så jeg kan få luftet mine glatte shai stænger! Jeg var især rigtig glad for dem, på min tur til  Portugal. En ting som jeg synes er så fedt ved Shai er at hver ny skraber er i en lille pink boks som i kan se nedstående  – Jeg hader virkeligt de pakker man kan købe med shavere hvor de alle ligger på række og man skal kæmpe med at få bare en shaver ud, haha!

shai2

Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde med www.shai.dk.