Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

 

Så blev det endelig tid til at finde vinderen af min Freebra giveaway – Men først af alt, tak til alle der deltog (omkring 100 deltagere), woop woop! Vinderen blev Nicoline H. Du ønskede dig en Freebra strapless bra i nude, så nu skal jeg bare bruge din adresse! Jeg har sendt dig en mail.

Jeg har hernede under samlet lidt outfit billeder, hvor jeg har brugt Freebras produkter. Jeg synes det er så pænt, og giver et meget feminint look når udskæringerne er lidt anderledes, som ved den hvide top herunder. Du kan finde outfit indlægget HER.
Og deres strapless bra er god til looks med bare skuldre.

Håber det gav lidt inspiration til hvad du Nicoline, og mine andre søde læsere kan bruge Freebras produkter til. Kys for nu, Fie

Læs meget mere om freebra i mit tidligere indlæg HER eller inde på deres side HER.

PicMonkey Collage_zpsblgsh3tj

DSC01667_zpsoho8xxi9

DSC00541– Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde med Freebra Of Sweden.