Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

POP-UP_skærm_1920x1080pix_k1

Har i hørt om Pop-up Torsdag på Pavillonen? I Tivoli er der hver Torsdag kl 19 mini koncert med popartister og efter hver koncert er der mulighed for at få autograf + billeder med stjernen! Det er 30 minutters koncert + 30 minutters meet & greet .. Så en time med stjernen, woohoo! Pris? Pop-up Torsdag er inkluderet i prisen med entreen i Tivoli. (Læs mere om det HER)

I kan også følge med via Tivolis Snapchat: Tivolipopuptors

D. 7 maj er der koncert med Kaka og Pharfar og jeg tænkte da at jeg lige ville tippe jer om det, da det er 2 fantastiske Danske artister. Og så er jeg sikker på deres koncert bliver en ren fest, som man kun kan komme i godt humør af! – Kunne du tænke dig at komme med? Så er det godt at jeg nu holder en konkurrence hvor der gives et års kort til Tivol ud +  Pepsi Max T-shirt + hoodie! Hvem vil du helst møde og hvad vil du sige? Smid en kommentar + din mail, så kan du være med i konkurrencen og komme til alle de fede koncerter resten af sæsonen.

Vinderen kåres på Instagram @fielaursenofficial – Så gå ind og følg mig, så du kan holde dig opdateret på om DU vinder årskortet! Held og lykke sødlinger 🙂