Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger… og drenge! Jep, dette indlæg er nemlig om et uni sex produkt! Jeg har fundet den perfekte barberskum, nemlig ShaveSafe som går ind og renser huden, så kløe, knopper og indgroede hår undgås. Skummen kan bruges på hele kroppen og med det opnåes en glattere, tættere barbering af huden og skraberen efterlades altid ren og fri fra bakterier. Mange mennesker får knopper og indgroede hår, hvilket synes bakterier og derfor er det vigtigt de bliver fjernet fra huden og skraberen – lige netop derfor er jeg glad for mine shavesafe produkter! Ens blade er ALTID rene, når man bruger ShaveSafe og derfor skal man kun skifte blade når de bliver sløve .. Et kæmpe + er at der er ingen parfume, parabener og farvestoffer i og der er 100% tilfredshedgaranti! Jeg er så klar til sommer takket være ShaveSafe!! 🙂

PS! Rabatkoden: fielaursen er på 28% og gælder til og med d. 31 maj

 photo DSC02307_zpsjmwhnm10.jpg

Skummen er rent faktisk skum og ikke noget stivt noget, som de fleste barberskum. Det er super let og påføre og er et tyndt, let lag! 🙂

 photo DSC02319_zpswyel8wbg.jpg

Se lige hvor glatte mine ben blev!

 photo DSC02327_zpsqcrhf2np.jpg

De har flere forskellige produkter, både et til sensitiv og normal hud. Hvis du er interesseret i at købe produkterne, kan du klikke lige HER.

 photo shave_zps9qvrkzhd.jpg
Sponsoreret indlæg.