Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Som i ved er jeg kæmpe fan af YourTea og jeg plejer at drikke TinyTea, som går ind og slanker. Men lige nu er jeg rykket over til Skin Magic tea som går ind og kæmper imod akne, eksem, ujævn hudfarve – Men mest af alt retter op på ens urene hud. Min hud slår ud når jeg er stresset, så derfor valgte jeg at prøve teen. Der er 60 teposer i en pakke og jeg har nu omkring 30 tilbage, så jeg har været igang i noget tid. Allerede er min hud blevet rigtig fin og jeg er så glad! Pakken koster KUN 186.- kr og kan købes lige HER.

Som i kan se nedstående har de også de fineste kopper og jeg bestilte deres Mexian Sugar Cup med til kun 74.- kr. Se resten af deres kopper HER.

DSC02781 DSC02782 DSC02784  Jeg elsker de forskellige farver på teposerne og specielt denne blå.. Ser så fint ud i mit hvide køkken 🙂 Hvilken er jeres yndlings?

DSC02787 – Sponsoreret indlæg