Vælg en side

 

Hej piger! Jeg kan ikke være den eneste der er totalt obsessed med Ariana Grandes girly tøjstil, vel? Som i ser er min stil meget feminim og inspireret af hende og derfor tænkte jeg at lave et indlæg til jer, med massere af inspiration til Ariana stilen! Skater skirts, croptops og extensions er et most! Now lets go…. 😉

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER

Untitled #98

Skater skirts er hende store kendetegn og faktisk ser jeg altid kommentere på mine Instagram billeder der er Ariana relaterede, når jeg poster billeder iført skater skirts! De er også bare de sødeste.. I kan finde mange flere lige HER, HER og HER.

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER ♡ 7. HER

Untitled #99

Croptops er også et af Arianas kendetegn! De ses ofte stylet med en skaterskirt eller et par stramme jeans.. Disse er så fine og mange af dem koster under 100.- kr! I kan finde mange flere croptops HER, HER og HER.

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER
7. HER ♡ 8. HER ♡ 9. HER  ♡ 10. HER  ♡ 11. HER

Untitled #100

Sweatshirts er noget af det sødeste og især på Ari! Jeg er helt vild med hendes lilla sweater og derfor har jeg fundet en lignende, som er på nr 3. Den skal jeg helt klart have bestilt hjem! I kan finde flere sweaters HER, HER og HER.

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER

Untitled #102

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER ♡ 7. HER ♡ 8. HER ♡ 9. HER  

Untitled #101

Dette indlæg indeholder affiliate links.