Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger! Husker i at jeg den anden dag var til blogger-middag med firmaet Freebra og en masse blogger-kollegaer? Det er sådan at jeg har været en heldig blogger-mus at starte samarbejde op med firmaet! For nogle månder siden bestilte jeg en bh hjem fra dem, så jeg har før været kunde – Derfor er det nice at kunne få lov at blogge lidt om for dem nu! Jeg er virkeligt en freebra addict, mest af alt fordi jeg HADER bh’er. Ja, jeg ved godt at freebra også er bh’er – Men de er behagelige bh’er! Jeg hader normale bh’er der sidder og strammer! Jeg kan godt lide at føle mig tilpas og fri og før jeg blev introduceret for freebra gik jeg for det meste uden bh eller med stof bh’er.. Ha, #freethenipple eller hvad? Ej… NEJ. Freebra er virkeligt min løsning! Jeg er specielt fan af Freebra S-style og bruger den faktisk stortset hver evig eneste dag, haha ..

FREE2

Hvad mon der er i denne? 😉

FREE5

Triangl push up pads: Denne her er perfekt for bikinier! Jeg er en kvinde med et bryst på størrelse med en cocopops, så for mig er denne lille “kyllinge fillet”, ha! (som jeg kan lide at kalde det). Virkeligt perfekt for stranden! Jeg bruger den i mine triangl bikinier, så mine bryster får sig et lille løft og ser større ud. De er transparent og vandfaste og så kan de bruges om og om igen .. 10 stjerner i min bh karakter bog, hihi!

free9

Tape strips: Tape til perfektion? Ja det tror jeg vidst nok lige! Vi kender vist alle problemet, hvor tøjet ikke bliver på sin plads. Her er tapen altså smart, da det er dobbelt klæbende, og man selv kan vælge hvor tapen skal sidde. De tilpasser sig lige til dit outfit og efterlader ikke mærker på hverken hud eller tøj. Og så er de endda gennemsigtige! Hver pakke indeholder 52 strips, så man kan give den gas!

freebra13

Freebra lux: Dette er nok min yndlings bh, da den er så “let” og tynd i det. Den giver god støtte for brysterne, sidder godt fast og er sammentidig slet ikke tung overhovedet! Den er så let at det føles som om man ingen BH har på (på den gode måde hehe..). Den giver det flotteste, naturlige look og er lavet af lukseriøse fabrikmaterialer.

FREEBRA19

Freebra lift up: En opløftende oplevelse? Ej haha .. 😉 Dette er faktisk et smart produkt og noget jeg aldrig havde hørt om før jeg bestilte hjem fra freebra. Det er “tape” der løfter dine bryster op og holder dem på plads dag og nat .. Perfekt til når du har en top, kjole eller trøje på der er nedringet. Man klipper bare det stykke ud man har brug for og taper det på og boom, så har du flotte bryster i fokus! Tapen er gennemsigtig .. Så smart!

FREEBRA20

Freebra S-style: Denne bestilte jeg faktisk hjem for nogle måneder siden og har nu bestilt den igen, fordi den er så god! Jeg brugte min gamle omkring 50 gange og så kunne jeg mærke jeg skulle have en ny hjem – Synes dog det er vildt at sådan en “klister-på-bh” kan holde så mange gange? Jeg havde faktisk tænkt den ville blive tør eller noget efter nogle gange .. Men den overlevede godt nok mange by-ture, haha! Ja den passer perfekt til stropløse kjoler, så derfor har den været med mig i byen mange gange 😛 den er der i både hudfarvet og sort, men jeg kan bedst lide hudfarvet så den bestilte jeg igen hjem!

freebra21

– Sponsoreret indlæg.