Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Jeg er hoppet i gult tøj i dagens anledning! Det er nemlig sådan at TUC kiks har den fedeste giveaway igang lige nu. Måske du, ligesom min familie altid har en pakke TUC kiks liggende derhjemme… Så skynd dig ud og kig på siden af pakken, for der står der en kode som du skal indtaste på deres hjemmeside lige HER og så kan du se om du har vundet.

Du kan ligenu vinde mange fede præmier såsom hovedtelefoner, tablets, koder til fri afgang til musik og den aller fedeste præmiere… En intim koncert med Jessie J! Jeg er selv kæmpe Jessie J fan og ser op til hende musikalsk. Hendes stemme er unik og smuk og jeg så blomstrende sangerinde, håber at jeg en dag kan nå til hvor hun er! Og hey, det er så MEGA let at deltage i konkurrencen.. Du skal bare gå ned i dit supermarked og købe en pakke TUC kiks og indtaste koden på deres hjemmeside, så er du automatisk med i konkurrencerne! Der udloddes i alt 6 Jessie J show-pakker ( Der udloddes i alt 6 Jessie J show-pakker (som afholdes d. 26.9.2015 til 27.9.2015) bestående af: · 2 flybilletter tur/retur fra den lufthavn, der ligger nærmest vinderens bopæl, til Paris · Transfer fra lufthavn til hotel i Paris og fra hotel til lufthavnen · 2 billetter til et liveshow med Jessie J i Paris, den 26.9.2015. Held og lykke sødlinger <3

DSC02797 DSC02805 DSC02814

 

Sponsoreret