Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så blev det tid til endnu en omgang Weightworld blogging og idag vil jeg fortælle jer lidt om min yndlings bodyscrub, som er deres Body Blendz Coconut Delight. Jeg har brugt bodyscrubs i et års tid nu og er kæmpe fan! Jeg er blevet storforbruger af denne bodyscrub og har brugt den  i omkring 2 måneder nu! Den dufter af kokus og efterlader ens hud helt baby blød. Denne unikke blanding af naturlige ingredienser, gør at disse behandlinger kan hjælpe dig med at slippe af med appelsinhud, strækmærker, uren hud og eksem. For mig hjælper den på urenheder i ansigtet og blødgøre min hud og så koster den kun 199.- kr – Min plejer at holde en måned, før jeg skal købe en ny, så jeg synes klart det er pengene værd! 🙂

DSC02861

DSC02863

– Sponsoreret indlæg i samarbejde med Weightworld.