Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

DSC02831

Som nogen af jer ved, så tester jeg i øjeblikket en masse af Weightworlds produkter, i kan læse om de andre produkter HER og HER.

Jeg håber på at kunne få en sund krop i balance, og dette er min vej til det.
Selvfølgelig kombineret med sund kost, og motion.

Måske har i hørt om WeightworldsSkinny Detox udrensning af kroppen” allerede? Hele min veninde-kreds snakker ihvertfald om den ligenu, så derfor skulle jeg da også have dem hjem! De bruger dem alle på forskellige måder, da mine veninder har forskellige mål med pillerne. Det har jeg selvfølgelig også. For mit vedkommende ønsker jeg ikke at tabe mig, men sørge for at jeg har balance i kroppen. Jeg har prøvet Detox kuren i 14 dage nu, og jeg kan allerede mærke at der er en forskel. Det er som sagt en detox kur som både går ind og fjerner toksiner, ophobet affald og giftstoffer. Pillerne er naturlige og går ind og hjælper med at skabe balance. Pillerne øger fedtforbrændingen,  hjælper mod oppustethed og forstoppelse, udrensing af kroppen. Kapslerne er baseret på Acai bær, som skulle være nogle af de bær der var rigest på antioxidanter!! 🙂

acai-berry-banner

Pillerne koster kun 349.- kr, og der får man 60 kapsler med. Og så skal man cirka tage 2 om dagen, kombineret med et godt måltid og en masse væske. Før man starter på disse produkter, er det en god ide lige at snakke med ens læge, som ved alle andre produkter 🙂

Har i prøvet nogen af deres produkter? 🙂

– Sponsoreret indlæg i samarbejde med Weightworld.