Vælg en side

Åhr, hvor har jeg haft en masse glade dage! Selvom jeg har været sygdomsramt, så er jeg lykkelig og lever et liv fyldt med positivet og mennesker der holder af mig og det er jeg så taknemlig for. At have vundet over min spiseforstyrrelse har givet mig sådan en energi og livsglæde! Hver morgen vil jeg op og igang med min dag og det er den bedste følelse. Jeg er motiveret til at leve igen. En flytning imod København er sat igang samt at jeg skal begynde og studere og starte på kørekort! Ting der ikke har været overskud til pga. min kamp med min spiseforstyrrelse. Nogle mennesker vil se disse ting som “lette opgaver”, men for mig er det stort at jeg endelig har energien og lysten til det! Jeg har været uheldig først at blive influenza ramt og derefter blærebetændelse, så derfor har jeg bla. måtte aflyse en reklamefilm jeg skulle optage og et job i Jylland! (Æv..), men muligheden kommer nok en anden gang! Ellers så er jeg så lykkelig og det er verdens bedste følelse at vågne op om morgenen, lave mig selv morgenmad og ikke have ondt af mig selv! Følelsen af at kunne sidde og spise, grine og hygge med familien igen er den bedste… Jeg er SÅ lykkelig og jeg elsker mit liv!!!! Hvorfor skriver jeg dette?! Fordi det er første gang længe jeg har følt mig hel og varm inden i og jeg håber at mine læsere derude kan bruge mig som en inspiration og forståelse til at livet er bedre uden en spiseforstyrrelse!

gladedage

Så skulle i da også lige have en instagram update fra @fielaursenofficial som jo blev hacket forleden – Men hey, det stopper mig ikke! Vi starter bare forfra… Måske der var en mening med det skulle ske? Nu er der ihvertfald kun billeder fra en livsglad og sund Fie. Hvad har jeg lavet på det seneste? Holdt film aften med bland selv slik og god vin med min aller bedsteven Niko, været til fotoshoot, tilbragt tid med min Fie-pige, været i biografen, ligget syg og hygget om min familie med massere af god mad! Jeg flyver på en lyserød sky af lykke… 🙂

instainsta

sponsoreret-indlaeg

Der var engang, hvor det at have et fladskærms TV var det vildeste. Det fyldte ikke hele stuen, det var en del lettere at flytte rundt på, og så kunne de være langt større end de gamle fjernsyn. Sådan er det ikke længere i dag. Selvom man godt nok kan købe enorme fladskærme, så er der en nemmere løsning for at få en storskærm hjemme i hytten: Anskaf dig en projektor. En ordentlig hjemmebiograf kan give dig en storskærm med 4K-opløsning, så alle dine film og spil står knivskarpe. Der er selvfølgelig nogle andre ting du skal tage højde for, når du skal sætte en hjemmebiograf op, men når du har sørget for at alt er som det skal være, så kan du være sikker på at din nye hjemmebiograf slår et hvert fladskærms TV. Dertil kommer der jo også al tilbehøret, som gør at du kan få en endnu federe oplevelse, med lækker lyd og et perfekt billede.

Det kan godt være at det ikke er en lille opgave, at få rykket biografen ind i hjemmet, men i sidste ende vil du takke dig selv, når du læner dig tilbage og ser en film, som var du i biffen.