Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

wwdk-bodywrap-infograph

Så er det tid til endnu mere Weightworld snak og denne gang skal jeg fortælle jer lidt om deres Opstrammende body wrap, som er en nem måde at få en hjælpende hånd til dit opstramning. Kender i det, hvor man føler sig uoplagt og har svært ved at finde motivation til at motionere? Så er det nu du skal have fat i denne body wrap som du kan bruge derhjemme! Wrappen hjælper dig med at opnå omgående resultater indenfor udrensing af toksiner i kroppen, da leret i behandlingen har en udstrækkende effekt. Din krop vil i øjeblikket blive tonet,opstrammet og formet. Det er naturlige ingredienser og fokusere på problem områder som hofter, lår, arme, ben og talje. Den koster ca. 95 kr. pr hjemmebehandling (salonpriser min: 900.- kr. pr behandling). Så du spare en del penge på denne behandling, hvis du køber den hjem ♡
Det tager kun 1-1,5 time af din tid for at opnå omgående resultater!
Hvis man i samme omgang vil af med appelsinhud og cellulite, så kan deres andre produkter virkelig også anbefales.
Jeg tester i øjeblikket også nogen af deres andre Detox og udrensnings produkter, da jeg gerne vil have en krop der spiller indvendig og udvendig.
Har i prøvet nogen af deres produkter? ♡

DSC02788 DSC02793

– Sponsoreret indlæg