Vælg en side

100

1. *Spiser af mad, før der er instagrammet*
2. “Ej, jeg orker altså ikke tage outfit billeder af dig ligenu”
3. “Blogging er jo ikke et arbejde”
4.  “Er du blevet for kendt til at svare?”
5. *Tager creepershot af en, istedet for at komme hen og spørge om et*
6. *Kommentere unødvendig hate, for at provokere + tagge veninder*
7. “Fuck du er bare så selvoptaget, fordi du blogger om dig selv”
8. “Kan du ikke få det her sponsoreret til mig igennem din blog?” – veninder..
9. “Ej, må jeg ikke komme med på den rødeløber? jeg vil også være kendt og måske åbne en blog, så jeg kan sponsoreret en masse lækre gaver” – overstående veninde-type. Den type jeg altid vælger at skubbe væk. #udnyttelse
10. “Hvorfor taggede du mig ikke på det billede? Ej kan du ikke lige tagge mig? hey?” – overstående type igen. Så pisse irriterende! Jeg hader når veninder begynder at gå op i billeder og follows, istedet for ens venskab. Bedst kan jeg lide veninder der ikke går op i blogger-fie, men Fie Cecilia som jeg er bag om bloggen… Det er så ØV og gør mig så pissed!