Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hey sødlinger! Endnu et tip til en budget venlig shopping site er www.sheinside.com. De sælger tøj til helt billige priser, men alligevel er kvaliteten på tøjet god. Jeg har en del tøj som jeg har købt hjem fra deres side og er så glad for det!
Jeg har skaffet jer en rabatkode på hele 30% som er: DK-blog30. 

Jeg har også mixet mit drømme outfit sammen fra deres side, med links selvfølgelig!

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER 

Untitled #128

Lige pt er jeg selv helt forelsket i farven sort, så jeg har fundet et par styles som jeg går og drømmer om lidt nu! Så snart det er payday skal jeg ihvertfald ind og have købt meget af det hjem. Vesten på nr 1 koster kun 215.- kr – Så den skal jeg ihvertfald 100% have hjem! Mit mode-hjerte bliver helt varm af tanken om de gode priser 🙂

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER 

Untitled #127

 

– Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde med SheInSide.