Vælg en side

fiahfiah

Idag, d. 3 juli kom der en lille Fie til verdenen! Det er helt underligt at tænke på hvor lille man har været, hvor mange år man har levet, hvor mange mennesker der har været i ens liv, hvor mange ting man har oplevet og hvor mange år man har tilbage at leve.. Og endnu vildere at tænke på, hvordan ens fremtid bliver? Hver gang det bliver min fødselsdag sætter det gang i en masse tanker hos mig og jeg sætter endnu mere pris på mit liv – Hver dag er en gave og at fylde år burde ikke ses som noget negativt tegn på at man ældres, men hellere et positivt tegn på man lever. Min fortid har været rigtig hård, men en af grundende til at jeg arbejder så hårdt for min fremtid er for at sikre mig en lys fremtid. Da jeg valgte at kæmpe imod min spiseforstyrrelse, var et af mine mål at jeg ville kunne grille i haven, spise kage og hygge med min familie på min 19 års fødselsdag og det kan jeg idag. Jeg er så glad og jeg glæder mig til familie middag iaften og byen med pigerne iaften – Der er bord og flasker klar og jeg kan godt mærke der skal gå Paradise-Fie i den iaften! Massere kys til jer alle og tak for alle hilsnerne