Vælg en side

Jeg er verdens gladeste pige – for min aller bedste LA-veninde er landet i Danmark!!!! Weeeheee… Faste blog læsere vil vide hvem Daphne er, da jeg ofte har boet hos hende i LA og vores familier er meget tætte! Nu er det anden gang Daphne er på besøg hos mig i Danmark, men denne gang er det sommer og et bedre vejr end i vinters (Der frøs Cali-pigen jo ihjel.. haha!). Hun ankom igår, hvor Boris og jeg hentede hende i lufthavnen med flag og krammere. Vi valgte at bruge aftenen igår på at hygge med slik, en gå tur på stranden og vaffel is med familien efterfulgt af blogging og alt for mange energi driks, hehe … Vi hygger så meget og jeg er så glad for at have hende ved mig igen! Vi skal iaften fylde kalenderen op og planlægge ugen sammen – Jeg har dog fundet en masse ideer! Der vil komme en masse indlæg op med det vi laver 🙂 Dejligt at bo med en blogger igen! Hun da også i kan læse med på hendes blog på www.tostylewithlove.com

Haha, vi købte pive-halløjer… Han hustlede os for 50.- kr for 2!!! Men det var skide sjovt og vi ville bare have dem, for faen hvad gør man ikke for et godt grin 😉 Og så ville han med på billedet!

 photo DSC_0826_zpsnqfxp1ux.jpg

Standard os lige at hoppe ind i en makeup forretning, teste og hygge! Fik også shoppet lidt hjem .. Hihi, er på jagt efter en Chanel bronzer!

 photo DSC_0819_zpshik2i5dl.jpg

 photo DSC_0811_zpseki51bhf.jpg

Der er ikke meget New York over København, men vi prøver! Det er umuligt at fange en taxa, så nu har jeg hentet appen .. Lidt lettere end at blaffe!

 photo DSC_0858_zpsro8owizw.jpg

Vinooo – Det havde vi brug for efter en lang dag i København!

 photo DSC_0880_zpsfsnt1luv.jpg

Leger lige turist med alle Nørreports cykler, haha!

 photo DSC_0850_zpspcwaqjw1.jpg

 photo DSC_0881_zpsli3s9mvg.jpg

 photo DSC_0888_zps92t3myz7.jpg

Vi købte en ALT for stor menu med lækkert sushi, fisk og suppe! + massere vino og passionfrugt drinks.. Vi blev lidt tipsy og fik et godt grin! Mums 🙂

 photo DSC_0894_zpszrjirko2.jpg

 photo DSC_0900_zpsocotewuv.jpg

 photo DSC_0902_zpsmjkwygqg.jpg

Hvad synes i kunne være sjovt for os at lave i Danmark? Jeg skal finde på en masse ting for Daphne, nu hun er på besøg .. 🙂 Nogle ideer?