Vælg en side

 photo Daph_zpsy7ai6ird.jpg

Tænk engang at der allerede er gået 2 uger! Daphne har boet hos mig i disse uger og vi har haft det SÅ sjovt. Det er sjældent at finde veninder som hende og derfor holder jeg fast, ligemeget om det så skal koste mig en 9000.- kr flybillet for at se hende, for det er det hele værd. Vi mødtes til min eks-kærestes fest i LA for næsten 2 år siden, hun var veninder med min bror og andre venner så vi blev venner på facebook og snakkede lidt. Jeg havde altid boet på hotellet i LA til vi blev veninder og første gang jeg skulle bo hos hende, kendte vi faktisk ikke hinanden så godt – Men vi skrev over facebook og kom tæt på hinanden pga. vores blogge! Hele vores vennekreds er kendte vinere/youtubere, så det var dejligt at finde en blogger-veninde, for os begge.. Vi er begge enige om vi slet ikke troede vi skulle blive så tætte veninder at vi nu er som søstre/bedsteveninder! Vores familier er rigtig tætte og vores mødre chatter næsten hver dag og så snakker vi begge godt med hinandens familier.  Faktisk vil jeg sige at hun er en del af min familie og jeg er en del af hendes! Når jeg er i LA kan jeg rende rundt i huset og føle mig hjemme, selv når hun er på optagelser og det samme kan hun hos mig! Daph havde ikke bestilt nogen billet tilbage, da hendes skema er lidt random (ligesom mit), ved siden af hendes blog er hun skuespiller og vært, så hun har en masse jobs og casting for Disney osv, så hun måtte rejse hjem da hun fik et opkald. Men jeg har besluttet at rejse tilbage til LA allerede i August af flere grunde … Jeg skal indspille og skrive videre på musik med min producer og…. resten fanger pressen sikkert 😉 Shhh, its a secret.