Vælg en side

Så kom jeg endelig til tasterne! Dette var i foregårs, hvor Daphne og jeg hoppede i Zoo og det var så hyggeligt – Vi blev så trætte at vi faldte i søvn da vi kom hjem og igår skulle vi op tidligt og til København, da vores ven Mark fra LA landede i Danmark, da han backpacker rundt i Europa .. Vi tog så i Tivoli (billeder kommer senere), men her er lige de billeder jeg ikke fik smidt op 🙂  Kan i lide jeg deler alle disse billeder? det er noget jeg ikke plejer at gøre. Kys

 photo DSC_0950_zpsslkzu6p3.jpg

 photo DSC_0963_zpsepmwvjwt.jpg

 photo DSC_1002_zpsgmcyfkyh.jpg

Utroligt det kan være så varmende inden i at stå og se på en isbjørn der svømmer rundt! Hold nu op, hvor smeltede mit hjerte … Vi stod så længe bare og kiggede på denne basse! Der var smil på alles læber imens han svømmede rundt og legede 🙂

 photo DSC_0946_zpsvs2h2dm4.jpg

Haha! Ej, jeg kunne ikke lade være …. Disse basser poserede hver gang jeg hev kameraet frem og vendte sig om og poserede sammen til andre også! Det var så sødt og underligt at se .. I WANT ONE 😉

 photo DSC_0980_zpszcfmxrkk.jpg

Denne stod og stirede på mig i 10 minutter … Hahaha!

 photo DSC_1027_zpswmp8htdt.jpg

Jeg ved ikke om denne lille musling er sådan her normalt eller om den var ved at blive skør af at være i Zoo helt alene med alle de mennesker? Den stod foran vinduet og løb fra den ene side til den anden helt forvirret og bange at se på .. Satte mig ned ved den, men den løb stadig frem og tilbage og jeg bekymrede mig for om den nu var okay. Ved i noget om dette dyr? Er det normalt? Ellers gør mit hjerte sgu’ ondt 🙁

 photo DSC_1070_zpsb9njtnij.jpg

Velfortjent måltid efter en lang dag uden mad i mavsen

 photo DSC_1286_zpsp9jffe2a.jpg

Lever for dette brød med tomater, fra min yndlings Italienske på strøget

 photo DSC_1282_zpsh71iuaxt.jpg