Vælg en side

Weeheee, som sagt i interviewet med realityportalen så holder jeg sommerferie i Danmark og får en masse venner på besøg fra LA. Det er nyt for mig at mine Hollywood venner kommer og besøger mig i lille Danmark, jeg har nemlig kun haft Daphne og Cyrus familien her. Forleden dag var min gode ven Mark på besøg i 12 timer præcist – Han rejser nemlig rundt i Europa denne sommer og kom fra Spanien, for derefter at flyve videre til Amsterdam. Vi tog ham selvfølgelig ind i en bager på Strøget og købte en masse forskellige Danske sager som tebirkes, flødeboller osv… Det kunne han godt lide! Nu er han rejst videre og jeg savner ham sgu’, men jeg glæder mig også til mine andre venner kommer på besøg og selvfølgelig til at dele det med jer. Daphne og jeg hygger løs og jeg har slet ikke lyst til at hun skal tage hjem – Men heldigvis vender jeg snuden imod LA inden for et par måneder for at indspille 3 sange og en musik video… 😉 Men før jeg kan fjolle rundt med musikken, skal arbejdet gøres færdigt herhjemme, nu hvor jeg arbejder med PR for et firma ved siden bloggen! Kys

 photo DSC_1097_zpsunzv3nrq.jpg

 photo DSC_1100_zpsqezjdiqo.jpg