Vælg en side

Godaften muslinger. Forsinket før/efter billede af min hårfarvning! Jeg instagrammede og snapchattede godt tidligere, men glemte helt at opdatere bloggen (til jer der ikke følger med på det andet). Meningen var faktisk at det skulle blive brunere end dette, men det endte med at falde i en mørkeblond farve, hvilket jeg er lidt øv over. Egentligt kan jeg godt lide håret sådan her, men har i overvejelserne at farve det en tone mørkere en af de kommende dage. Med over 200 instagram kommentarer med diskussion om mit hår var blonde eller brunt, så synes jeg selv slet ikke det er blonde… Men måske er det også fordi jeg har haft så lyst hår at dette føles så mørkt for mig! Hvad synes I? Skal jeg smide endnu en hårfarve i og gå efter et mørkere look? 🙂

 photo FOslashREFTER_zpsgx3xq6w7.jpg

LIKE indlægget hvis du kan lide det nye hår – Er spændt på hvad i synes! I må også gerne smide en kommentar med jeres mening. Jeg kan personligt bedst lide dette og håber i synes det er pænt også 🙂 Kys og kram jeres Fie