Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Som i ved har jeg været en masse gange til tandlægen den seneste tid og det er faktisk slet ikke slut… Jeg har meget mere der skal laves! Min spiseforstyrrelse gjorde desværre en masse skader på mine tænder og det er noget jeg nu skal rette op på. Det har været et stort wakeup call for mig og nu passer jeg ekstra meget på mine tænder! Jeg er bla. begyndt at bruge tandtråd fra Plackers og det har hjulpet meget allerede. Tænderne bliver ikke helt rene med kun tandbørstning, hvor der ofte stadig sidder bakterier tilbage, som fører til plak. Det er noget min tandlæge altid har sagt og jeg har tænkt “Jaja, det er jo bare tandtråd”… Men det er så vigtigt at man husker tandtråd, for der jo sidder så meget mad man ikke kan få væk med en tandbørste imellem tænderne. Jeg har altid en pakke Plackers med i tasken, når jeg er ude! 🙂

 photo piiic_zpsojjuchr9.jpg

Jeg ønsker at sætte en konkurrence igang for mine læsere, så i kan få et skub på vejen til fine bisser! Der er intet værre en at skulle borres og måske komme igennem hvad jeg er igennem lige nu… 30.000 kr er sgu meget for en teenager at skulle betale! Ja, så galt kan det gå hvis ikke man passer på. Måske min historie kan være jeres advarsel til at passe bedre på tænderne. Her er en konkurrence hvor 3 heldige læsere kan vinde 10 pakker Plackers!
For at deltage:
1) Synes godt om dette indlæg
2) Kommenter dette indlæg, med hvorfor du skal vinde + navn og email
3. Vent og se om du er den heldige <3

 photo DSC03094_zpsmgpltvwt.jpg

Husk lige nu at i kan købe Plackers til halv pris på webapoteket.dk lige HER. Det gælder de næste 2 uger frem, så skynd jer ind! Jeg må sige at Mint Plackers er min yndlings, da den giver en frisk mint smag i munden. Det er så nemt at have plackers med i tasken og hvis i tænker over hvor meget man faktisk spiser når man er ude, så er det mange madrester der sidder og bliver til plak og caries.

 photo DSC03105_zpsitfsople.jpgSPONS2