Vælg en side

Kære læsere. Jeg går tit og tænker på hvem i egentligt er? Det er tit jeg møder jer på gaden, til events og i byen – Det er altid forskellige typer mennesker og det synes jeg er SÅ fedt! Men jeg er også nysgerrig… Nysgerrig for at vide hvem i er, hvad i laver og hvorfor i synes det er fedt at følge mig? Derfor har jeg valgt at lave en lille spørgerunde, som jeg håber i vil være med på at besvare, så jeg også kan lære jer lidt af kende!

(Til blog-event jeg holdte i Only butikken)

 photo LAEligSERE_zpst3qei9iw.jpg

♡ Hvor gammel er du?
♡ Hvad laver du til dagligt?
♡ Hvor kender du mig fra?
♡ Hvor længe har du fulgt mig? Og hvorfor er det fedt at følge mig?
♡ Hvor er du fra?
♡ Hvad er din aller største drøm?
♡ Hvad vil du helst vinde i en giveaway på bloggen?
♡ Hvad kunne jeg gøre bedre på min blog?
♡ Hvad er det bedste du ved?
♡ Sund mad/træning VS. Junkfood og chill?