Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej søde læsere! Jeg fik den anden dag en besked fra en læser der skrev at hendes sommerferie simpelhen var så kedelig fordi hun ikke vidste hvad hun skulle lave, så derfor har jeg sat mig til at lave dette indlæg med en masse inspiration til ting man kan lave denne sommer! Jeg har fundet en masse forskellige hjemmesider og vi starter med den første, den hedder www.duglemmerdetaldrig.dk og det er en masse oplevelser man kan købe der! Jeg har stor interesse for biler og er ved at bestille en køretur i Lamborghini Gallardo som kun koster 849.- kr! Der er så mange forskellige ting man kan, alt fra køreture i fede billeder, bungyjump, madkurser,  hellikopter flyvning, vinsmagning, bageskole osv… Hvis du har en kæreste, kunne det være en god hjemmeside at arrangere dates på! På en middag ude kan man hurtigt bruge 800.- kr, men hvofror ikke hellere arrangere en mindeværdig date i en Lamborghini? Eller måske tage ud og dykke sammen? Der er SÅ mange oplevelser man kan købe til billige priser.

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER

oplevelser1

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER 

weh2

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER 

weh4

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER 

weh5

Nu bil snakken er sat igang, så tipper jeg jer lige om en anden side med oplevelser hvor der også kan lejes fede biler! Hjemmesiden hedder www.gr8experience.dk og i kan se deres biler lige HER – Jeg vil allerhelst ud og køre i denne. Hvilken vil du helst køre i? 🙂

SHELL

En anden hjemmeside, som jeg faktisk før har brugt er momondo.dk – De sælger billige rejser og har altid rigtig gode tilbud oppe! Jeg overvejer at rejse med deres afgang d.14 august til Mallorca – 1359.- kr er godt nok en god pris! 4 nætter… 🙂 Læs mere om deres afgange HER og HER. Jeg fandt også ud af at man kan kan leje ferieboliger i over 83 lande, man skal bare søge lande/byer lige HER og så popper det op med forslag! Smart ikke?

wheep1wheep2

Hvad kan man ellers lave i sommerferien? Man kan også tage ud og spise på en masse forskellige, lækre resturaunter – Der har jeg fundet en hjemmeside der arrangere gode tilbud, så man kan få op til 50% rabat. Hjemmesiden hedder www.www.earlybird.dk og man kan selv gå ind og vælge destination, så kommer der forslag op. Jeg kan personligt anbefale Karma Sushi (HER), den har jeg spist på et par gange. De har ligenu et tilbud til 180.- kr pr person (Normalpris: 207.- kr). Mums.. Jeg bliver lækker sulten nu 🙂

karma

Vil i have flere indlæg med inspiration til oplevelser? 🙂

SPONS1