Vælg en side

Hey sødeste piger! Noglegange er jeg bedre til at instagramme end blogge og det er noget jeg ønsker at blive bedre til. Jeg skal huske mit kamera inden jeg tager afsted, for ellers bliver det bare hurtige Instagram billeder og det går sgu’ ikke! Men her er en instagram update fra de seneste par dage 🙂 (LIKE dette indlæg, hvis i ønsker flere af dem!)

1. Jeg var til møde med BloggersDelight forleden, hvor jeg bla. fik nyt designs, udvekslede nye ideer og skrev en ny kontrakt! // 2. Igår var jeg inde hos Klinik Rude og få lavet hud behandling. // 3. I byen med damerne, selvfølgelig ramte vi HIVE.. // 4. God vin og hygge med dejlige mennesker i Nyhavn. Sådan burde alle sommer dage starte!

 photo insta1_zps7fdxplky.jpg

1. Ja ja, lige et typisk white-girl billede… Den “Danske” version af Starbucks og min chanel taske, som jeg flasher konstant, fordi jeg er så glad for den haha! // 2. Dette var faktisk på min fødselsdag d 3 juli, vi tog hjem fra byen  ved 12 tiden og det var måske ikke den vildeste/fulde aften, men vi hyggede og kunne køre ædru hjem i bil efter.

 photo insta2_zpswmvhtpfp.jpg

Har du også instagram? Så hop ind og følg min @fielaursenofficial <3 Og kommentar dit instagram navn i en kommentar, så prøver jeg at få fulgt en masse af jer!