Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så tog jeg valget at blive brunette! Jeg har lige skyldet farven ud og det er blevet SÅ flot. Jeg havde været så bange for et grønt skær, men det fik jeg heldigvis ikke. Hvorfor brunette? Min egen hårfarve ligger tæt op af denne og jeg har længe været træt af det blonde hår. Nu har jeg været blonde i 3 års tid og der skulle ske noget nyt! Jeg tager en masse billeder til jer imorgen, når jeg har lagt makeup og er kommet ud af døren – Men i skulle da lige opdateres med nyheden!! 🙂 Hvad synes i om mit valg?

 photo HAHA1_zpsu84rq5oc.jpg

Sådan her så håret ud efter 10 min med hårfarve i – Nu er det skyldet ud og klar til billeder imorgen 😉 Kys og kram jeres Fieee..

 photo HAHA2_zpsywzfqf2d.jpg

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER

Untitled #158

SPONS1