Vælg en side

 Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej sødlinger! Igår var jeg for første gang i Drive-In bio og det var altså noget jeg har haft på min To do liste i alt for lang tid! Mine forældre har altid fortalt mig om Lynge Drive-In bio og hvordan de altid har taget derhen, set film og “kisse-misset” som de kalder det, haha! Men nu blev det altså ENDELIG min tur til at komme afsted og så var det sammen med min storebror Boris. Der var rigtig mange søde kæreste par, som havde taget dyner med og åbnede deres bagagerum, så de kunne ligge og putte til filmen (Det er totalt blevet mit nye relationship goal!!!!). Vi var inde og se filmen Magic Mike og hold nu k… hvor har jeg lyst til at booke en stripper til den nærmeste venindes fødselsdag, haha 😉 Jeg har lige set på deres hjemmeside at der går filmen Ted, som jeg vildt gerne vil se – Så den skal jeg måske ind og se! Haha, jeg har slet ikke lyst til at tage i en normal biograf igen – Dette var så meget hyggeligere. Man kan snakke under filmen, have dyner med, have hunde med og bare hygge så meget 🙂

JOTAK1

I kan læse meget mere om Lynge Drive-In bio på deres hjemmeside HER! Jeg ville stærkt anbefale det, især kunne det være en sød date at invitere sin kæreste på! 🙂

magic1magic2
– Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde Lynge Drive-In bio.