Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger! Forleden var Daphne og jeg inde hos Impression PR, til en hygge snak med de smukke iværksætter/blogger piger! Det var så hyggeligt og så blev vi også forkælet med en masse nye produkter, som de havde fået hjem. Mit hjerte bankede da Kardashian produkterne kom på bordet – Faktisk plejede jeg at være lidt en hater af dem, men så indså jeg bare var skide misundelig på deres liv og efterhånden er jeg begyndt at kunne lide dem. Deres nye makeup er jeg helt vild med og må bare eje alt! Et lille tip ang. Kardashian produkterne er de kan findes på www.houseofstars.dk og hvis i vil direkte ind på produkterne kan i klikke HER. Udover mit happy-trip over det, så fik vi en masse andre produkter som jeg glæder mig til at teste 🙂

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER ♡ 7. HER ♡ 8. HER ♡ 9. HER 

 photo DSC_1353_zps6vkrag5v.jpg

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER

 photo DSC_1362_zps8qmjay6j.jpg

 photo DSC_1299_zpsudcyz3kk.jpg

 photo DSC_1304_zps4wcef2bw.jpg

 photo DSC_1337_zpsnnanssag.jpg
 photo DSC_1312_zps77icudbg.jpg

 

SPONS1