Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Halløj for nogle lårbasser jeg er ved at få! Det er længe siden jeg har skudt outfit billeder og jeg er først lige begyndt igen, hvor min selvtillid er ved at falde på plads, hvor den skal være. Jeg kan godt mærke at jeg lige skal vende mig til det eftertragtede thighgap ikke længere er på mine billeder… Men lykkelig er jeg og det er det vigtigste! Dette er noget jeg gerne snart vil tage op i et indlæg, faktisk. Nå, men det så er sagt – Så er det outfit tid! 😉

JAKKE: H&M (LIGNENDE HER) ♡ TASKE: CHANEL ♡ T-SHIRT: MINUS (HER) ♡ JEANS: ZALANDO (HER) ♡ SNEAKERS: CHANEL ♡ SOLBRILLER: (LIGNENDE HER)

 photo DSC_0675_zpsvejcxrxs.jpg

 photo DSC_0713_zps8ffdefln.jpg

 photo DSC_0762_zpsi8hhs6iv.jpg

 photo DSC_0781_zpsnefedbxg.jpg

 photo DSC_0767_zpstzpe9h1v.jpg

 photo DSC_0791_zpsimv7zodx.jpg

 photo DSC_0800_zpslgpnmtqe.jpg

 photo DSC_0802_zps8mkdj4yk.jpg

SPONS1