Vælg en side

En lille snyder – faktisk er dette outfit fra igår… Men jeg har som sagt ligget syg i sengen idag og ikke haft kræfter til at få blogget! Efter en hel dag i sengen har jeg det endelig lidt bedre, så her sidder jeg med en glas koldt vand, en klud på panden og får blogget lidt! Daphne og jeg har planer om at lave Youtube videoer imorgen, så jeg håber at jeg vågner op og er frisk som en hav ørn 😉 Gammelt udtryk min far har smittet af på mig, haha!  Og heyy, forresten så er vesten på 60% rabat lige nu – Værd at tjekke ud 😉

SKJORTE: KJAER KØBENHAVN (HER)  / VEST: MAISON SCOTCH (HER) / BUKSER: ZALANDO (HER) / TASKE: CHANEL / STØVLER: ? (LIGNENDE HER) / SOLBRILLER: RAY-BAN (HER)

 photo DSC_1388_zpsy98u1wex.jpg

 photo DSC_1402_zps5zmnd6ro.jpg


Jeg er seriøst nød til lige at komme ud med dette!!!! Jeg har aldrig i mit liv været mere forelsket i et par bukser end jeg har med disse. Jeg bestilte dem forleden hjem fra Zalando og vidste slet ikke de ville være så perfekte – Det lyder sygt når man siger dette om et par bukser, men jeg er seriøst FORELSKET! Jeg har længe ledt efter de perfekte jeans og disse er virkeligt drømmen.. Ikke nok med designet er top fedt, så er de så dejlige at have på. Jeg har fået mange spørgsmål på dem, så derfor nævner jeg lige dette! Jeg skulle kun af med 379.- kr for disse og så var fragten gratis, så jeg overvejer faktisk at bestille et til par hjem (In case, disse går i stykker og der pludseligt er udsolgt) – Ja så forelsket i dem er jeg! Til jer der har spurgt om størrelsen, så er dette en small og de sidder helt normalt.  Haha og nej jeg skriver ikke dette fordi de er sponsorede, jeg har skam selv betalt 😉 Bare lige et jeans-fangirl moment .. Haha!

Ps! de kan købes lige HER

 photo DSC_1376_zpsahvr5hkm.jpg

 photo DSC_1359_zpsahkfnfsz.jpg

 photo DSC_1345_zps2l7zxpg9.jpg

 photo DSC_1294_zpsp0ditm5y.jpgSPONS1