Vælg en side

Jeg startede dagen/aftenen ud med familie middag med min dejlige familie, som havde købt jordbær kage og grillet mit yndlings mad – Så hyggelig aften! Og så endte vi selvfølgelig på HIVE på min 19 års – Vores stamsted, haha!! Vi havde en lækker aften ude med lækre drinks og højt humør. Det var en aften som jeg ønskede bare at bruge med mine piger, så vi prøvede at få alle fyre væk haha… Noglegange er det sgu dejligt det bare handler om fest og ballade og ingen flirt i luften! Jeg elsker mine veninder så højt og er så lykkelig for at have dem i mit liv. Det er så rart at have nogle piger man altid kan komme til, både grine og græde ved.

Nu hvor dette primært er en fashion blog, får i da også lige links til vores outfits!! 😉

NATHALIE // KJOLE (HER) ♡ TASKE: GUCCI
FIE // TOP (HER) ♡ NEDERDEL (HER) ♡ HAT (HER)   
MIG // KJOLE: HER ♡ STILETTER (HER)

weee1 weee2 weee4