Vælg en side

100

Så blev det sommer… En tid jeg altid har frygtet, men denne gang er det anderledes! Imens jeg sidder og skriver dette indlæg, har jeg en sandwhich og et glas saftevand ved min side. Jeg har fået mange kommenterer på hvor meget jeg har taget på og ja, det har jeg – Jeg har nærmest fået en helt ny krop. Ingen tydlige knogler, ingen bleghed, ingen trætte øjne og vigtigst af alt så har jeg energi med denne krop! Mine lårbasser er begyndt at ramme hinanden og jeg mister det eftertragtede thighgap, som jeg altid fik flest komplimenter på. Jeg er ved at få bryster (for første gang i mit liv?!), det skyldes at jeg har mad i kroppen og derfor kan min krop fungere optimalt og udvikle sig. Jeg stikker aldrig til folk mere eller har humørsvingninger, faktisk er mit humør altid højt og hver dag har jeg lyst til at stå op, lave noget, grine, smile og bare leve. Selvfølgelig ville jeg lyve hvis jeg sagde jeg ikke kunne kigge på mine gamle billeder og savne den tynde krop, men så er jeg god til at huske på at livet var et helvede med den krop og at de 9 kg mere giver mig muligheden for at leve og være glad. Nu regner det godt nok lige nu … Men når det stopper og solen kommer tilbage, så skal jeg lufte min nye bikini krop på stranden 🙂 Jeg har tæsket min spiseforstyrrelse igennem og nu kan jeg leve et sundt og lykkeligt liv! Hvad synes i, kære læsere? Denne krop frem for den anden?