Vælg en side

Hej piger, så kalder skole start altså snart og derfor har jeg arbejdet på denne guide til jer! Nu er dette indlæg primært fashion, men jeg håber i kan bruge det. Første skole dag er dagen hvor man gerne vil se ekstra godt ud og sådan vil det nok altid være, så derfor har jeg samlet både lux og budget outfits til jer, samt skoletasker og andre lækre sager. xx

Lad os starte med det budget venlige! Elsker vi ikke alle budget? det gør jeg ihvertfald.. Med budget venlige priser kan man få meget for sine penge, hvor lux er få ting for sine penge. Jeg har fundet lidt tøj fra Nelly og ASOS, da det er to sider der er budget venlige og har en masse fedt tøj! Wheeepp… Jeg skal altså ha’ bestilt de bukser hjem, for nøj hvor er de fede.

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER

Untitled #190

Dette outfit er nok mit drømme outfit.. Nøj, hvor er det helt igennem perfekt! Og LUX 😉

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER
Untitled #191

Hvad er ellers vigtigt til skolestart? En ny skoletaske.. Oh yeaah! Jeg har igen fundet både lux og budget venlige tasker som i kan bruge som inspiration – Måske i bliver forelskede i en af dem? Jeg har selvfølgelig massere af links klar til jer 😉

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER

Untitled #189

 

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER

Untitled #187

// Flere Lux-sager til skolestart!
 

// Flere budget-sager til skolestart!

SPONS1