Vælg en side

Hej søde piger – Så står der endelig mere weightworld blogging på menuen og idag vil jeg fortælle jer lidt om denne detox te, som jeg selv elsker. Dette er Somatox Detox te og det er den bedste måde at detox og udrense sin krop på, helt naturligt. Teen kan hjælpe med at kickstarte et vægttab, hvilket er noget af det teen er mest kendt på, da dens virkning er så fantastisk – Dog er det ikke derfor jeg drikker teen! Jeg drikker den da den hjælper ens krop med at udrense for toksiner og urenheder i kroppen og giver en mere energi i hverdagen. Den hjælper mig med at holde en sund balance i livet. Teen kan købes både i 14 dags detox kur og en 28 dags detox kur – Jeg bestiller altid en 28 dages kur hjem, da jeg så har en masse hehe!!.

Du kan købe slanke teen lige HER.

 photo ok1_zpsvxh8gdyx.jpg

Lidt info om teen? Selvfølgelig skal i have det! Den er rig på antioxidanter, hjælper mod følelsen af oppustethed, øger dit energi niveau, forbedre din hud ved at rengøre indenfra, udrenser, genopliver og forynger din krop indenfra og ud, kan hjælpe med at øge dit vægttab og så er den lavet af håndplukkede planter og urter. Boom! 😉

p.s – der er rigtige mange kendte der bruger detox te 😉

 

 photo weight_zpse8tnlkxo.jpg

 photo weight3_zpsvg28svwg.jpg

SPONS2