Vælg en side

Hey beauties! Idag skal vi snakke lidt om… beauty! Makeup, skønheds tips og Ellos. Jeg bliver ofte spurgt ind til min hverdags makeup routine og den skal nok også komme snart, men indtil da får i lige lidt tips til hvilket makeup jeg bruger og hvor jeg køber det. Jeg bestiller min makeup hjem fra Ellos og nedstående er mine favoritter. ♡

 photo IMG_2075_zps44awablx.jpg

1. Makiash Nail Polish Remover (HER) ♡ 2. Makiash Nail Polish (HER) ♡ 3. Beauty By Ellos Nail Polish (HER) ♡ 4. Makiash Lipgloss (HER) ♡ 5. Nothern Beauty Body Lotion (HER) ♡ 6. Makiash Primer Fresh & Mat (HER) ♡ 7. Nothern Beauty Liquid Soap (HER) ♡ 8. Makiash Bronzer (HER) ♡ 9.  Nothern Beauty Body Oil (HER) ♡ 10. Beauty By Ellos Lipgloss (HER)

 photo ELLOS5_zpszeeozfyk.jpg

Denne primer fra mærket Makiash er min yndlings! Jeg kan slet ikke ligge en foundation uden at have primer under, da det bare føles forkert, heh! En primer gør at din foundation/makeup sidder bedre og længere og så synes jeg personligt det er en bedre følelse at ligge makeup på. Denne fra Makiash har en frisk mint agtig følelse og er så lækker!

♡ Makiash Primer Fresh & Mat (HER) ♡

 photo ellos_zpsw0dupduq.jpg

Bronzerrrrrr – Det vi piger slet ikke kan uden! Denne fremhæver virkeligt ens kindben på en helt naturlig måde og jeg er simpelhen så glad for den. Klart min nye favorit!

♡ Makiash Brozing Powder (HER) 

 photo ellos2_zpsflf3uip6.jpg

SPONS2