Vælg en side

Jeg har altid været stor fan af Detox drikke og piller, men nu er jeg gået hen og er begyndt at bruge Luksus Detox fodplastre købt igennem Weightworld. Det er en detox kur som både går ind og fjerner toksiner, ophobet affald og giftstoffer og efterlader dig med et energiboost! Du skal sove med de to plastre på fødderne og tro’ mig, du vågner op med det største energiboost! Normalt er jeg ikke spor sjov at vække om morgenen og er snoozer min alarm x1000, haha… Men når jeg sover med disse plastre vågner jeg op frisk og føler mig helt ny inden i – Det er en ubeskrivelig dejlig følelse! Når man tager plastrene af vil der være brune pletter på (Mega klamt, I know), men det er de affald og giftstoffer vi har inde i kroppen, som bla. gør os trætte og sløve.

 photo WEIGHT1_zpsyhpohkdx.jpg

FACT! Detox plastrene er fremstillet af naturlige produkter som fx. træ eddike! Fod plastrene indeholder også krystalpudder af turmalin og disse ingredienser sammen med andre trækker toksiner ud af din krop og efterlader dig energisk og… glad i låget! 😉

 photo weight3_zpstkpkfz5i.jpg

Man får hele 10 plastre for kun 159.- kr på Weightworld Jeg har kun 2 tilbage, så snart skal jeg have bestilt flere hjem! Hvis i har lyst til at se hvordan plastrende ser ud når man tager dem af kan i se det i bunden ved at klikke på ovenstående link. Jeg havde ikke lyst til at putte et billede på bloggen, da nogle er mere sarte end andre – Men hvis du overvejer dette, burde du klart se efter billedet, da det lige giver en øjenåbner for hvor vigtigt det er vi får det snavs ud af vores kroppe! Derudover kan du også læse hvordan du får den korrekte udrensning af kroppen, da det også er ret vigtigt.


 photo weight2_zpsj4enz9un.jpg

 

Hvis du er interesseret i at læse flere af mine anmeldelser om andre weightworld produkter, så kan du så simpelt klikke lige HER.SPONS2