Vælg en side

Hey babes! Kender i til Coolstuff? Det er en webshop jeg har gjort mig stor glæde af i snart 4 år nu, en webshop jeg før har fortalt jer om, allerede lige da jeg startede bloggen! Coolstuff sælger alt fra sjove ting til alt man har brug for. Jeg har ikke tal på hvor mange store vingummi bamser jeg har bestilt hjem derfra, haha! Hvor ellers skal man få sådan en? Præcis.. Bare coolstuff! Heh .. Jeg sad og shoppede lidt julegaver hjem fra deres Julegave sektion, købte bla. de bacon ting hjem for at drille en der elsker bacon lidt! En sjov, intern gave er altid en god idé! Chocolate bar maker synes jeg var vildt sjov, så den har jeg tænkt mig skal slåes hul på sammen med Bae, heh .. Kortet har jeg allerede selv, det er så man kan skrabe landene af man har været i – Så hænger det på ens væg i guld farve! (findes også i sort tho..!). Det gav jeg til Bae som en del af hans fødselsdagsgave, hvilket var lidt cute ikk? “Fordi vi skal se verdenen sammen.” 😉 #romeo

1. Chocolate Bar Maker (HER)  2. Bacon Tandpasta (HER) ♡ 3. Bacon Mintpastiller (HER) ♡ 4. Bacon Beans (HER) ♡ 5. Scratch Map Guld (HER)

IMG_2602

IMG_2608

Selvfølgelig har jeg også en del wanties! En masse jeg skal have bestilt hjem på et tidspunkt, men ihvertfald går og craver lige nu … heh! Ellers et lille tip til jer i juletiden – Coolstuff har lige nu noget der hedder “9-199.-kr pakkeleg”, wheep .. Billige gaver til pakkeleg lige HER!

1. Juletræ (HER) (fåes kun på Svensk coolstuff)♡ 2. Glimmer kontor mus (HER) ♡ 3. Rosenblade (HER) ♡ 4. Kærlighedspiller (HER) ♡ 5. KitchPro Yogurt Cup (HER) ♡ 6. Slippies (HER) ♡ 7. To Go Cup (HER)  Scratch Map Sort (HER) ♡ 9. Tape (HER)

 

Untitled #27
SPONS2