Vælg en side

Wheep, flere juleønsker! Sad lige og scrollede Ellos Christmas igennem og fandt en masse ønsker… Så for tredje gang denne måned er Fies ønskeliste blevet updated, hah! Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, ikke bare for at modtage gaver men også at give… Jeg synes selv jeg har været super god (og gavmild) med mine julegaver i år! Tip tip! Ellos sælger ALT elektronik og de sprit nye iPhones lige HER! xo

1. Apple iPhone 6s 16GB Rose Gold (HER) ♡ 2. Ellos Collection Tørklæde med frynsekant (HER) ♡ 3. Loreal Paris Color Riche Lipstick (HER) ♡ 4. Ellos Home Lysestage Tindra (HER) ♡ 5. Loreal Paris Color Riche Le Vernis Nail Polish (HER) ♡ 6. Ellos Home Bordlampe Spring (HER) ♡ 7. Anastasia Contour Kit (HER)

 

 

Untitled #26

 

I ved hvor pjattet jeg er med interiør og faktisk har Ellos det jeg vil mene er det lækreste! Stolen herunder er jeg heeeeelt forelsket i… Og det lyserøde sengetøj! Nedstående farver er faktisk det jeg køre lige nu, men i det nye år vil jeg lave om på værelset (nok samme farver og stil), men der skal ske noget nyt – så der skal også shoppes Ellos Home! xo

1. Sengesæt Alvina (HER) ♡ 2. Ellos Home Ryatæppe Tanger (HER) ♡ 3. Ellos Home Loftlampe York (HER) ♡ 4. Bloomingville Vase Glas (HER) ♡ 5. Sengesæt Adrienne (HER) ♡ 6. Kids Concept Lænestol Grå (HER) 

Untitled #25

 

 

1.Markslöjd Bold 25 cm Arja (HER) ♡ 2. Ellos Home Skål Royal (HER) ♡ 3. Ellos Home Sengesæt Smilla (HER) ♡ 4. Gant Home Plaid Paisley Throw (HER) ♡ 5. Escape Tribeca Continental Blød/medium madras (HER)

 

Untitled #24

SPONS2