Vælg en side

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

Hi sweeties! Så blev der endelig tid til en omgang jule-blogging midt i alt den Youtube stress, heh … Idag tænkte jeg at tippe jer til lidt julegaver ideer til ham! Måske du mangler inspiration til far, bror eller måske kærestens gave – Så har jeg fundet lidt her! Til ens far kan barber greg være et godt julekøb og det kan i finde massere forskelligt af lige HER.

1. ASOS 5 Pack Waffle Socks (HER) ♡ 2. Scaramouche & Fandango Styling Clay (HER) ♡ 3. Men’s Society Weekender Wash Kit (HER) ♡ 4. Reclaimed Vintage Harrington Bomber Jacket (HER)

Untitled #17

Så er vi rykket op i en højere pris klasse, for dem der kunne tænke sig at købe sig noget mere lukseriøst – Jeg synes Ted Baker gavepakker og Calvin Klein er den bedste julegave ønske! (Mest fordi de fleste fyre jeg kender har ønsket sig det, heh..!) Jeg tror en Calvin duft ville være et godt køb, men ellers fandt jeg siden Spoiled.dk, hvor der er et KÆMPE udvalg at produkter til mænd – Tjek HER!

1. ADRIAN CEMENT Sneakers (HER) ♡ 2. ACNE Cinn Navy (HER) ♡ 3. ADRIAN Black Sneakers (HER) ♡ 4. ACNE Canada Light Beige (HER) ♡ 5. ACNE Cinn (HER) ♡ 6. Calvin Klein Underwear (HER) ♡ 7. Ted Baker Set (HER) ♡ 8. Calvin Klein Parfume (HER)

Untitled #18

 

Ekstra tips! Miinto.dk har et KÆMPE udvalg at mande tøj HER!SPONS1

Hvis du mangler inspiration til at købe gaver til din fyr, kan du se 100 gaver til ham oversigten! Den er rigtig god.