Vælg en side

Hey loves! Så er jeg tilbage på tasterne med endnu mere jule-blogging og idag vil jeg tippe jer om en masse ønsker til feminine piger. Nedstående er nok øverst på min ønske-liste (som jeg lige har opdateret, heh!). Jeg er blevet SÅ vild med pels… FAUX FUR! don’t ya worry… Hvis ikke noget af dette ligger under juletræet i år, så skal jeg sgu selv shoppe hjem. Måske du har en kæreste, veninde eller søster du er blank på julegave til – Så kan dette måske hjælpe.. xo 

1. NLY Fluffy Mini Bag (HER) ♡ 2. Marc By Marc Jacobs Watches BAKER (HER) ♡ 3. Mongolian Coat River Island (HER)♡ 4. Pom Pom Leather Glove River Island (HER) ♡  5. Victorian Candles Luxury Coco Granate (HER)

 

Untitled #19

1. Michael Kors Astor Buckle (HER) ♡ 2. Michael Kors Georgia Ankle Strap (HER) ♡ 3. L’Oreal Paris Color Riche Le Vernis (HER) ♡ 3. OPI Center Of The You-niverse (HER) ♡ 5. Michael Kors Watches Blair (HER) ♡ 6. Michael Kors Ryan Ankle Boot (HER) ♡ 7. Michael Kors Fold Over Clutch (HER)

 

Untitled #20

1.Ted Baker Star Keyring (HER) ♡ 2. Ted Baker Fur Lined Leather Glove (HER) ♡ 3. Ted Baker Renaye Shell iPhone 6/6s Case (HER) ♡ 4. Ted Baker Faux Fur Textured Collar (HER)  5. Ted Baker Laorel Silver Leather Court Shoes (HER) ♡ 6. Ted Baker Crystal Bow Small Icon Bag  (HER)♡ 7. Ted Baker Imme Rose Gold Sequin Ballet Flat Shoes (HER)

Untitled #22

 

SPONS1