Vælg en side

Hvis du følger min Instagram vil du vide at jeg er på D’angleterre en gang om ugen sammen med min kæreste – Og spørgsmålet lyder ofte, hvorfor? Vi mødte hinanden for første gang på D’angleterre til en fest, hvor vi faldte for hinanden. Så sødt som det lyder var det kærlighed ved første blik. D’angleterre er blev vores ting sammen. Vi nyder en ugelig gateaway sammen på de lækre værelser, spa, pool og afslapning. Igår kørte vi imod indre by igen, hvor vi prøvede noget nyt – Vi plejer at booke en suite, men vi er nu begyndt at prøve forskellige værelser. Vi prøvede igår femte etage, hvor værelserne er helt anderledes… Nemlig mere “lejlighedsagtige”, med en lækker altan. Vi hyggede på Mash Penthouse sammen med vores fællesven Oscar og senere kom min bedsteveninde Natasja. Lækker aften!♡ Kys jeres Fie

IMG_3065

OUTFIT // JAKKE: MEOTINE (LIGNENDE HER) ♡ TASKE: BALENCIAGA (HER) ♡ MOBIL: IPHONE 6 (HER) ♡ STRIK: ASOS (HER) ♡ STØVLER: UGGS AUSTRALIA (HER)

IMG_3054 IMG_3055

SPONS1