Vælg en side

Jeres lille party-mus har valgt at smide sprutten på hylden. Hvem havde noglesinde troet en tidligere Paradiso skulle tage sådan et valg? Oh well, egentligt er det her ikke noget jeg lige har besluttet mig, men noget jeg længe har haft i tankerne og under hele min Argentina rejse havde jeg styr på selvkontrollen og selv når de andre unge festede hver aften og jeg hørte om deres sjove aftener, så blev jeg sgu inde og smed mig på sengen med lidt roomservice og en kold cola. Siden jeg var 16-17 år gammel har jeg været en party-mus! Jeg blev altid lukket ind på Københavns klubber som mindreårige, fik serveret alkohol og festede løs hver weekend. Snart er jeg 20 år gammel og efter at have fundet kærligheden har jeg fundet en indre ro, som jeg aldrig før har mærket. Når vi nærmer os weekenden glæder jeg mig til at krølle mig op under en masse dyner, spise hjemmelavede nachos og se film med kæresten. Ehhh, er jeg blevet gammel..?! Haha, det er ihvertfald et nyt kapitel af mit liv som jeg er glad for. Jeg vil ikke sige at jeg ALDRIG kommer til at drikke alkohol, men lige nu hopper jeg ind i et nyt kapitel af mit liv (uden alkohol), som jeg glæder mig rigtig meget til… ♡ Kys jeres Fie

fie laursen