Vælg en side

INDE1
Hvidt på hvidt //
Jeg har egentligt aldrig været en pige med meget hvidt tøj og har måske kun 2 par hvide jeans og ja, ellers ikke rigtig noget hvidt tøj hængende i tøj værelset! Men det er skam noget jeg gerne vil ændre, for jeg er blevet så inspireret af hvidt på hvidt  .. hehe næste shopping goal: shop massere hvidt tøj hjem! Bliver specielt godt til sommer når stængerne er brune igen ..

white1

Brune læber // Ehh kan vi lige tage et øjeblik for brun læbestift? Specielt hvis man er lidt solbrun synes jeg det er så fint .. Jeg har selv omkring 14 mac læbestifter og de alle har stortset en brunlig/beige nuance og jeg synes det er såååå fint! hehe ..

WHITE3

UDE2
Dan Bilzerian // Jeg er så træt af at se ham overalt på min facebook, instagram osv .. Men af alt fordi jeg synes han skaber en dårlig form for “rollemodel”, argh det kan jeg slet ikke lide at kalde ham, men jeg kan jo se mange drenge (selv i mit netværk) ser op til ham, tagger deres venner i hans ting og synes han er en Gud. Det er så dumt at promovere at alt handler om at score mange piger, behandle dem som prostituterede og at alt handler om penge og dyre ting. Hmm, jeg synes han er langt ude!

WHITE4

Body tattoos // Har selv prøvet dem, de irriterede min hud og var kina-ish produceret og jeg havde endda købt dem fra en kendt bloggers side, så jeg håbede de ville være gode. De var mest inde i sommers, men nogle promovere dem stadig .. Ah, jeg synes de er ude. Hverken gode for huden eller flotte.

WHITE2