Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Wheep, vi nærmer os Valentines Day! (Eller… Næsten da?). Hah, jeg er i god tid og bruger min forelskelse til inspiration i de kommende Valentines posts. Jeg har tænkt på at give jer gode ideer til Valentines dates, gaver og andet. Hvad synes i om ideen?! Til start har jeg fundet en masse luksuriøst tøj, tasker og sko til jer der er big spenders i år. Der vil selvfølgelig også kommet budget venlige posts op meget snart..! Men her er mine største Valentines ønsker, som måske kan inspirerer jer! xo

1.BALENCIAGA Leather Biker Jacket (HER) ♡ 2. Chloe Wool Cape (HER) ♡ 3. LORO PIANA JARDIN BERBERE CASHMERE SCARF (HER) ♡ 4. STELLA MCCARTNEY Falabella Heart embellished faux leather shoulder bag (HER) ♡ 5. STELLA MCCARTNEY Soft Beckett Small quilted denim shoulder bag (HER) ♡ 6. STELLA MCCARTNEY Falabella Mini tote (HER)

 

Untitled #40

 

1. RAY-BAN RB2180 round sunglasses (HER) ♡ 2. HAIDER ACKERMANN SILK BLOUSE (HER)♡ 3. BALENCIAGA Metallic Edge Money Flap leather wallet (HER) ♡ 4. Gianvito Rossi 105 patent leather pumps (HER) ♡ 5. Gianvito Rossi Suede Pumps (HER) ♡ 6. Makeup Blush (HER) ♡  7. Valentino Ballarina (HER)♡ 8. Gucci Scarf (HER) ♡ 9. Gucci Bag (HER) ♡ 10. SAINT LAURENT Classic Monogram leather clutch (HER) ♡ 11. GUCCI Metallic leather slip-on sneakers (HER)

 

Untitled #41

SPONS1