Vælg en side

Skål for at vi nu er hoppet ind i 2016! Der har været noget af en stilhed på bloggen og det har der været af mange grunde. Hvis i følger med på min Youtube kanal, så har jeg haft travlt med julekalenderen grundet min indlæggelse på hospitalet. Udover det har jeg haft travlt med en masse projekter som skal sættes igang i 2016… Et af dem allerede om få dage! Det kan på ydersiden ligne jeg har været væk, måske rullet lidt rundt i de lyserøde skyer og det kan jeg ikke helt benægte, for jeg er jo nyforelsket! Meeeen – Jeg er MEGET spændt på 2016… Faktisk så meget at jeg ikke kan vente mere på det hele skal sættes igang! Jeg vil selv mene at 2015 har været et svingende år… Ligeså der har været gode stunder har der også været nogle af de sværeste, som jeg er stolt af at have kæmpet mig ud af. For satan, hvor skal jeg starte? Jeg sad en halv time med billeder og tekster til 2015, men kom frem til at jeg har haft et år som jeg gerne vil smide bag mig. Ligefra at have lavet TV, indspillet musik, været om de største stjerner i LA, været på utallige ferier og grint til min mave gjorde ondt.. Så har jeg også været en helvedes masse igennem. En spiseforstyrrelse jeg var ved at miste mig selv helt til, for så (som de fleste teenagere) at date fyre, man egentligt bare burde kalde fuckboys. Hah, kan vi tage et øjeblik og tænke tilbage på dem? Den ene var komplet sociopat, brændte min hånd med en lighter og jeg ved ikke hvad… Husker i det? Og lad os ikke glemme ham der stalkede mig helt hjem fra Milano, på samme fly hvor politiet måtte stå i lufthavnen og tage fat i ham. (For derefter at stalke mig i flere måneder..!!) Og, Canada oplevelsen? Ha ha, kan vi ikke lige grine tilbage på hvor naiv Fie-pigen var der? Det fik mig ihvertfald “fængslet” i 24 timer! Alle disse skøre historier fra 2015 har jeg overvejet at tage op på min Youtube kanal, hvor jeg fortæller historierne. Der har været MEGET snak om mine forhold for i år og jeg vil pointere at folk glemmer at den rutjsebane af følelser jeg har været igennem har stort set alle andre piger på min alder også været igennem eller går måske igennem nu. Men jeg må indrømme at jeg tror jeg springer ind i 2016 med min eneste ene og hvis ikk.. Ja, så må i få lidt mere at grine af! Alt jeg ved er at jeg lykkelig for første gang i meget lang tid.. Og så elsker jeg ham Benjamin her højere end noget andet 🙂 Her er lidt billeder fra min nytårs aften… Vi fejrede den på Marriots Royal Suite 2 dage i streg.

w6

w1

w2

w3

w4

w5

KJOLE: LIGNENDE HER (HER)
S
KO: VALENTINO ROCKSTUD (HER)