Vælg en side

 

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hey Sweeties! Håber i har haft en dejlig weekend! Jeg er så glad for at være både rask og hjemme i Danmark igen, så jeg kan få blogget en masse. På mine dage af bloggen har jeg samlet så mange tanker og inspiration til bloggen og som sagt, så glæder jeg mig til at komme igang igen, for jeg har sgu savnet jer! De sidste dage har jeg brugt med min kæreste og er stadig sammen med ham, så jeg hygger mig gevaldigt .. hehe! Jeg er så glad for min nye Balenciaga taske, som jeg har fået i gave af min søde kæreste! Slet ikke til at forstå jeg har fundet mig prinsen, men dejligt er det. Vi har forresten lavet vores første Youtube video sammen og i kan se den lige HER. Ellers så er der mange flere på vej! xo

JAKKE: New Look Boiled Wool SB Coat (HER) ♡  ARMBÅND:Michael Kors Astor Buckle (HER) ♡ TASKE: Balenciaga Classic Hip leather shoulder bag (HER) ♡  JEANS: Tiger Of Sweden (LIGNENDE HER) ♡ STØVLER: SOFIE SCHNOOR (LIGNENDE HER)


fie laursenfie laursenfie laursen fie laursenSPONS1